Despre noi - Besarabian-honey Mierea naturală și ecologică.

Despre noi

bessarabian honey

APRECIEM ÎNCREDEREA DVS.

sdds

„BESSARABIAN HONEY” vă permite să comandați miere naturală de înaltă calitate din Moldova. Tot ceea ce este prezentat pe vitrinele virtuale este un produs exclusiv, care se află într-un loc curat ecologic.

Am creat acest site pentru a fi mai aproape de cumpărătorul nostru și pentru a oferi un produs de care suntem mândri, ocolind intermediarii și comunicând personal cu clienții noștri în mediu online. Acest lucru permite ca fiecare client să găsească răspunsul la întrebarea: „De unde să cumperi miere naturală?”

Puteți procura un produs natural moldovenesc pentru producere, pentru familia dumneavoastră și la fel puteți cumpăra miere ca cadou rudelor și prietenilor săi corporativi.

sdf
sdf

La vânzare există un produs ambalat în borcan de sticlă modern, cu etichetă. BESSARABIAN HONEY poate pregăti seturi de cadouri cu miere pentru sărbători – sunt vândute în coșuri frumoase, cutii elegante și butoaie din lemn.

Opțional, ambalajul poate fi marcată cu o etichetă elaborată special pentru dvs. pentru orice eveniment memorabil, sărbători sau pentru compania dvs. într-un stil corporativ. Este important pentru noi să fiți conștienți de calitatea produselor, care le vindem în magazinul nostru!

ULTIMELE NOUTĂȚI

Publicăm în mod regulat sfaturi utile și informații interesante din domeniul apiculturii.